SOOO IS OFFICIAL DEALER VAN BY LASSEN

By Lassen design koop je online bij SOOO! Wij zijn officieel dealer van dit Deens designmerk uit Kopenhagen. Het merk By Lassen is een familiebedrijf dat de ontwerpen van Mogens en Flemming Lassen – twee architecten uit de 20e eeuw – opnieuw produceert. Ook zetten ze de minimalistische traditie van de twee broers voort door eigen, nieuwe iconische designs uit te brengen. De collectie van By Lassen wordt gekenmerkt door een combinatie van kwaliteit, functionaliteit en bovenal tijdloze schoonheid.

Een prachtig ontwerp uit 1942 van massief eikenhout of zwart beukenhout. De kruk ML42 staat stevig op z’n drie poten en is een aanwinst voor elk interieur.

Tijdloos design: Kubus kandelaar van roestvrijstaal met een zwarte of witte coating. Deze is geschikt voor 8 kaarsen, maar er is ook een versie met 4 kaarsenhouders.

De Kubus bowl is een mooi en esthetisch object op zich, en kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld fruit of snoep. Maar je hoeft hem natuurlijk niet alleen daarvoor te gebruiken. Denk ook eens aan een mooie plant. Hij is gemaakt van staal met een witte of zwarte coating. Een echte klassieker.

De Frame module dressoirkast bestaat uit metalen vierkant frame en een kast met deur en plank. Handig naast de bank, het bed of combineer, zoals hier, meerdere kasten tot een groot dressoir.

Niet Gevonden Wat Je Zocht?

Neem contact met ons op.

  • No products in the cart.