Lampen Voor Op Het Nachtkastje

Of je nu ‘s avonds wilt ontspannen met een goed boek, spelletjes op je telefoon wilt spelen of de dag met je partner wilt doorspreken, de juiste bedverlichting kan het verschil maken. De keuze voor een lamp moet meer zijn dan alleen maar mooi – hij moet ook de juiste vorm en functionaliteit voor je doeleinden bevatten. Deze post kijkt naar stijlvolle bedlampjes in een breed scala van stijlen, van eenvoudige ontwerpen die zachte omgevingsverlichting bieden tot heldere verlichting.

Van modern tot industrieel tot stijlvol, er is hier iets voor elke stijl.

AJ-tafellamp

Het is moeilijk om bedlampen te vinden die meer iconisch zijn dan de AJ-tafellamp, genoemd naar en ontworpen door Arne Jacobsen. Deze lamp past goed in een klassieke luxe stijl.Volume tafellamp
De Volume tafellamp van GamFratesi voor Lightyears is geïnspireerd op de knoppen op een originele stereoversterker uit de jaren tachtig. De lampenkap is ongeveer zo groot als een handpalm, en simpelweg de kap draaien regelt de lichtintensiteit. Het is een ontwerp dat even goed zou kunnen werken op een bureau of een boekenplank.


Atollo tafellamp
De iconische Atollo-tafellamp is net zo goed een kunstwerk als een veelzijdige tafellamp. De diffuse licht en decoratieve vorm maken deze design slaapkamerlamp perfect voor elk modernistisch interieur.  [vazen]


 

IC tafellamp
Deze hoogwaardige messing bedlamp, ontworpen door Michael Anastassiades voor Flos, geeft zacht, diffuus licht, ideaal voor naast het bed. De “zwevende” bolvorm is onmiddellijk herkenbaar als onderdeel van de beroemde IC-collectie.


 

Lampje Flowerpot VP3 in een messing uitvoering is een ontwerp uit 1969 van Verner Panton.
De Lumiere tafellamp van het Italiaanse Foscarini is gestoken in een nieuw modern jasje. 📷  Derek Swalwell

TAFELLAMPEN


  • No products in the cart.