BUENOS DIAS BARCELONA

Cultuur snuiven, lekker aan de paella en tapas, de Ramblas-boulevard afstruinen, genieten van de heerlijke sfeer die er hangt, én liggen op het strand: iedereen houdt van Barcelona, want die stad heeft álles. Het is ook maar twee uurtjes vliegen. Maar waar logeer je? Hier dus.

Check in: Praktik Bakery    

Lekker slapen en het beste ontbijt van de stad om je dag goed te beginnen? Bij Praktik Bakery sla je twee vliegen in één klap. Dit leuke hotel heeft kamers voor een fijne prijs en is centraal gelegen in de wijk Eixample. Het design is kleurrijk in de gemeenschappelijke ruimtes en rustgevend wit in de kamers zelf. Maar het grote pluspunt is toch wel de beroemde bakkerij Baluard (volgens velen de beste van de stad) die op de begane grond volop in bedrijf is en het hotel voorziet van vers brood en ander lekkers.

 

CHECK IN

 


Check in: Brummell Hotel

Het Brummell hotel in Barcelona is zo mooi en leuk, dat ik er zo weer naar toe zou willen. Het is een urban oase buiten de gebaande paden, maar de wandeling naar de stad en de zee is kort. De hotelkamer bovenop het dak heeft een met een buitenbad en een prachtig uitzicht over de stad. Verder een heerlijke ontbijt en een fijn (klein) zwembad! Naast het hotel heeft de eigenaar ook mooie appartementen in de stad te huur.

 

HANGLAMPEN

KRUKJES

 

BRUMMELL APPARTEMENT

BRUMMELL APPARTEMENT

   


 

Booking.com

 

SHOP THE 500 HIDDEN SECRETS OF BARCELONA

Comments are closed.