BOM DIA PORTO

Porto is een prachtige kleine stad waarvan de geschiedenis nauw is verbonden met die van Portugal. Deze vriendelijke stad ademt authenticiteit en is de thuisbasis van vriendelijke en gastvrije mensen. 

Slechts vijf kamers en gelegen net buiten de drukke hoofdstraat van de up-and-coming buurt Mercado do Bolhão.  Dit herenhuis uit de 20e eeuw is zeer smaakvol ingericht met traditioneel Portugees textiel gecombineerd met de strakke Noord-Europese stijl. 

Check in: Boutique hotel Malmerendas

TERRASSTOEL

 

LOUNGESTOEL

 

Check in: Casa do Conto

De locatie is goed. In de buurt van de Casa da Musica van architect Rem Koolhaas en je kunt lopen naar het centrum (10 minuten). Ik verbleef in Suite Residence NG op de derde verdieping. Het bed is geweldig: groot met kraakhelder bedlinnen. Als de zon schijnt kan je heerlijk op het terras met uitzicht over Porto zitten. En het mooie is: er is gratis wifi in het hele hotel. Het ontbijt is aan te bevelen: vers gebakken brood, jus d’orange en kleine gebakjes. Zo begint je dag zeker goed!

 

TERRASSTOEL

     

Check in: Armazém Luxury Housing

Armazém Luxury Housing is gevestigd in een oud ijzerwarenhuis uit de 19e eeuw. Het kleine hotel is gevestigd in het historische centrum van Porto, in de wijk Ribeira. Deze wijk staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Het designhotel beschikt over een terras met uitzicht op de stad.

BEDLAMP
Booking.com


SHOP THE WALLPAPER CITY GUIDE PORTO

Comments are closed.