BONJOUR PARIS

Check in: Hotel du Ministère

Dichtbij Rue St Honore en Place Madeleine ligt Hotel du Ministere. In het interieur van het hotel is gebruik gemaakt van primaire kleuren. Veel rood, blauw en geel, waardoor het doet denken aan een schilderij van Mondriaan.


DESIGN ITEMS GEZIEN IN DIT HOTEL

VLOERLAMPEN

SIERKUSSENS

  

LOUNGECHAIR

 

FAUTEUIL

 

BARKRUK

 

BUREAU

 

WANDLAMP

 
     
       

Check in: Hotel du Temps

Wil je overnachten in een typisch Frans hotel, dan is l’Hotel du Temps op de Rue de Montholon de plek.

 

 
Booking.com

 


PARIS TIPS

Marché des Enfants Rouges Dit is de oudste markt van Parijs, gelegen in het hart van het 3e arrondissement. Eenmaal binnen is de sfeer kosmopolitisch, kleurrijk, vrolijk en easy-going.

Claus Parijs – 15 rue Jean-Jacques Rousseau, 75001 Parijs Een dromerige ontbijtplek. De taarten en het gebak zijn heerlijk! Vergeet niet om een tafel te reserveren.

Hand (finger food / burger) – 39 Rue de Richelieu, 75001 Parijs Hunkeren naar een hamburger of wat kleine hapjes? Head to Hand! Ze maken wat waarschijnlijk is de beste hamburger van Parijs …

Season – 1 rue Dupuis, 75003 Parijs Voor een gezonde lunchpauze. De locatie is geweldig, net als het eten. 

FLEUX – 39 & 52 Rue Sainte-Croix de la Bretonnerie, 75004 Parijs  Ze hebben twee woonwinkels in de wijk Marais. Het is onmogelijk om niet iets te vinden om mee naar huis te nemen.

L’atelier Brancusi – Place Georges Pompidou, 75004 Parijs Ben je in de buurt van het Centre Pompidou neem dan een kijkje in Atelier Brancusi. Een bezoek is gratis! De studio is niet zo groot, maar het is zeker de moeite waard.

The 500 hidden secrets of Paris

The fifth guidebook in the 500 Hidden Secrets collection, written by a born-and-bred Parisian. For tourists who want to avoid the well-known tourist spots and discover the locals’ favourite addresses, and for residents who want to get to know their city even better.
 

SHOP THIS PARIS TRAVEL GUIDE

 

 

PARIS STORYTILE

 

Comments are closed.